torstaina, marraskuuta 27, 2008

Kirjoittamisen tuskaa

Joskus on todettava, ettei minulla ole mitään sanottavaa. Tällä viikolla kirjoitin jo muutaman rivin hammastikkujen vapaamielisestä käytöstä, mutta tarkemmin mietittyäni luovuin ajatuksesta.

Luonnoskansiossa on toistakymmentä keskenjäänyttä kirjoitusta. Eräs puolivalmis kirjoitus käsittelee, kaali- ja makaroonilaatikon valmistusta. Lisäksi kesken on jäänyt kompostihuussin huoltoa käsittelevä juttu, koska en ole keksinyt lopetusta kirjoitukseen. Monopolin pelaamisessa ei ole päästy otsikkoa pidemmälle.

Kokonaan on jäänyt raportoimatta, että olen toisenkin kerran laittanut taskuuni potilaan omaisen kännykän (omainen tuli varovasti pyytämään sitä takaisin tuntien kuluttua). Olen myös hajottanut silmälasini ja huonon näkyvyyden takia erehtynyt tyhuoneeni kerroksesta (4. kerros). Erehdyksessä menin kolmanteen kerrokseen, työhuoneeseeni, jossa istui sairaalan hallintosihteeri. Eikä siitäkään kannata kirjoittaa, etten ole nyt törmännyt jyrsijöihin työpaikallani.

Tulevia aiheita voisivat olla iPodTouch-käyttötesti,huonot vinkit suksien voiteluun, jauheliha sekä lääkäreiden lasten huono terveystilanne.

Mutta haastavinta kirjoittamisessa on keksiä kirjoitukselle naseva päätös. Hyväkin idea voi lätsähtää, jos loppua ei löydy. Eikä sitä löydy nytkään.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Minullakin pyörii kaikenlaisia teemoja päänupissa. Joskus niistä saa kirjoituksen aikaiseksi, joskus ei. Osa tuumailuista on niin sekavia tai ohuen langan varaan punottuja, ettei niistä lopulta tule mitään. Mutta tuskin edes suuret mestarit ovat kaikkea kirjoittamaansa julkaiseet tai edes säästäneet.
Tärkeintä on, että ajattelee.

Saima

T kirjoitti...

Tervetuloa kerhoon minunkin puolestani. Toisinaan on Ei Vaan Tule Ideoita-olotila.

Kun EVTI iskee, niin ei siinä oikeastaan voi muuta kuin hakata katharsiksella itseään ristiselkään ja muistella aikaa kaksi tuntia sitten kun vielä oli jotain sanomisen arvoista.

Uskon kuitenkin että teitiltäkin vielä saamme kuulla monta monituista juttua :)

Ja muista vanha blogi-viisaus: jos ei ole muusta kirjoitettavaa, niin kirjoita siitä millä hakusanoilla sinut on löydetty Googlessa ;)

TV: nim. "natsien pantheon"..?