lauantaina, marraskuuta 22, 2008

BB-nuorissa on potentiaalia

Nuorista sanotaan, että heistä ei ole mihinkään ja heidän arvonsa ovat täysin hukassa. Kun katsotte BB-taloa joudutte vielä muuttamaan käsitystänne. Talossahan on ollut nuorison parhaimmistoa: Luokanopettaja, liikunnanopettaja, yliopisto-opiskelija, promoottori, promoottori ja promoottori.

BB-nuoret ovat tasa-arvoisia. He nukkuvat samassa huoneessa, kaikki tykkäävät kaikista ja haluavat olla silleen kaikkien kanssa. He istuvat samassa ammeessa, saunassa ja suihkussa.

Suomalaisten vaatimattomuus on nyt loppunut. Vihdoinkin nuoret uskovat itseenä! Kiitos siitä BB-talo! Kun yksi huuhelo heitettiin talosta ulos, hän oli varsin syystä ihmeissään, kun juontokeikkaa ei tullutkaan eikä kukaan palkannut häntä töihin. Toinen kertoo jäävänsä julkisuuteen, olevansa kiinnostunut alastonkuvista ja pyrkivänsä politiikkaan. Hetkinen, mutta eikö meillä ole jo tällaisia poliitikkoja yksi eduskuntaryhmällinen? BB-talohan pätevöittää ihan mihin tahansa, ja muutenkin täällä ollaan valtavan kiinnostuneita näistä ihmisistä.

BB-nuoret vihdoinkin ajettelevat itseään. Sukupolvien ajan täällä ovat äidit ja isät raataneet lastensa eteen itsestä piittaamatta. Äiti lypsi lehmät, lämmitti talon, synnytti ja hoito lapset, vaatetti, valvoi vierellä. Isä kävi tehtaalla ja rakennuksilla töissä. Ja vihdoinkin kuulee tervehenkistä puhetta, kun nainen ilmoittaa, ettei hän halua sitoutua mihinkään eikä halua velvollisuuksia.

Suomella ei ole mitään hätää.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Erittäin terävää analyysia taas kerran!

Suomessa sentään on asiat mallillaan ja malleja löytyy joka lähtöön! On se hyvä, että tv-ohjelmatuotanto on täysin vapaa kaikenlaisista konsulteista - eihän pidä korjata mitään mikä toimii! Muut alat voisivat ottaa oppia näistä mediavelhoista, niin lähtis Suomi nousuun.

Kerrankin on telkkarissa ohjelma, josta riittää eväitä jokaiselle, jolla on aivot (ja osaa juoda... siis muutakin kuin kraanavettä ja maitoa). Kenties uusi sukupolvi tekee jonkun älyllisen läpimurron ja siinä sivussa ratkaisevat (kuin vahingossa) kaikenkarvaiset pikkuongelmat, mitä niitä nyt on tänne kerääntynyt - veikkaan, että lääketieteelliset ongelmat ratkeaa ensin ja jok'ikinen lääkäri joutuu miettimään mistä sen leipänsä hankkii.

- Maanvaiva