torstaina, kesäkuuta 21, 2007

Poliittisen erotiikan ylipapitar

SDP uusi toimintalinja on intohimoinen, iloinen ja täynnä itseluottamusta. Syy tähän uuteen linjaukseen on vaalitappio. Ennen oli Mooses ja nyt on poliittisen erotiikan turhautunut miespuolinen ylipapitar.

Uusi tyyli kuulosta siltä kuin joku oli kuunnellut Tabermania kolme kertaa liikaa SDP:n naisten saunaillassa tai viestintäkonsultultilla olisi ollut lasten iltasatukirjassa menossa i-kirjain. Nuo kolme sanaa eivät sano konkreettisesti yhtään mitään. Ne ovat kauempana tavallisesta työväestöstä kuin Paavo Lipposen läpipääsy ajokokeesta.

Minun on vaikea kuvitella SDP:n nuorisoketjua Tuomioja-Heinäluoma-Rajamäki- Jaakonsaari iloisena ja ja innokkaana. Intohimosta en uskalla edes kirjoittaa.

Puolue on sössinyt työteliään väestönosan asiat. Työntekoa verotetaan ankarasti ja joutilaisuuteen kannustetaan. Kohta täällä kaikki keräilevät käpyjä peruskoulun jälkeen, sillä yliopisto-opiskelu tai hyvän ammatin hankkiminen ei ole taloudellisesti kannattava vaihtoehto. Intohimo, innokkuus ja iloisuus ovat pelkkää konsulttijargonia.

Ei kommentteja: