perjantaina, kesäkuuta 01, 2007

Kauhea hirviöpetoEikö hallitus todellakaan mahda näille örkeille mitään? Kunniallinen ja herttainen perheenäiti saa pelätä hirviöpetoja maalla liikkuessaan. Ne vaanivat hyökkäystä suunnitellen kannonpäällä, puun oksalla ja pimeässä halkoliiterissä.

Missä on nyt Kokoomus, joka on perinteisesti ollut Lions Ladyjen ja edustusrouvien suojelujärjestö? Onko hallitusohjelmassa mainintaa, että rehellisten ja veronsa maksavien kaupunkilaisten on saatava oleilla rauhassa luonnossa, ilman että aina saa olla varuillaan? Vaadin yhteiskunnalta toimia.

Tällainen kuvassa näkyvä pahannäköinen väkivaltakoneiston osa liikkui halkoliiterissä. Kolme jalkaparia on luotu vain sitä varten, jotta peto voisi loikata ihmisen kimppuun. Ruumis on värjätty samanvärisellä peitemaalilla kuin Hornetit. Tuntosarvet näyttävät hirveän teräviltä ja läpäisevät taatusti ihon. Kuka tuollaisen haluaa minkkiturkkiinsa? Katsokaa sen silmiä! Ne näyttävät verenhim

¤6697 00öm,m apu eii löäääää,vm mcv .,

Nyt täällä kirjoittaa nyt Armin virkaholhooja. Armi lähti nyt yläkertaan rauhoittumaan ja lepäämään. Hän palaa ensi viikolla.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Asuimme aikanaan runsaan vuoden Ruotsissa. Siellä talomme kellarikerroksessa oli suuria karvajalkaisia hämähäkkejä. Suomessa emme vastaavia olleet nähneet.
Näitä ei tietenkään saada kuriin, etenkään Ruotsissa, jossa asiaa varten pitää ensin perustaa muutama työryhmä diskuteeraamaan. Ja ennen työryhmien perustamista, pitää perustaa työryhmä, joka demokraattisesti keskustelee, tarvitaanko hämähäkkityöryhmää.

Tämän näköisiä hämppiksiä:

http://safari.zog.org/en/funnelwebspiders.cfm

Ihan noin isoja nähtiin vain yksi. Herätin yhden hämähäkin nostellessani lakanoita pyykkikoneeseen. Muuttokuormassa Espooseen tuli varmaan muutama mukana. Vaviskaa...

Saima

Armi Paini kirjoitti...

Hurjan näköisiä. Ei kai niitä ole kuin Ruotsissa ja mahdollisesti Espoossa?

Anonyymi kirjoitti...

Saiman mies järkyttyi niin noista hämähäkeistä, että osti pienen englanninkielisen hämähäkkioppaan. Löysimme sieltä "kotihämähäkkimme". Kuvassa se köllötteli lavuaarissa, nimi on tosiaan "Common house spider" ja esiintyvyys "Global" (Suomi ei siis kuulu edelliseen)
Olimme vähän pettyneitä. Kyseessä ei ollutkaan harvinainen ja eksoottinen laji.
Naapurin rouva on rohkea (siis siellä Ruotsissa) Hän kuulemma ottaa hämähäkin kämmenelle ja nakkaa ulos.

Saima