sunnuntaina, lokakuuta 21, 2007

Sick Mother© -tosi TV-ohjelma: Pieni tilannekatsaus

Joni Supermies on pettänyt muutama viikko sitten Terttu Tehyläisen. Joni lääppi sidukkahutikassa erästä toista naista SM-talossa. Niinpä Terttu ei enää puhu Supermiehelle ja hakee avoeroa.

Lisäksi Terttu on suivaantunut tuontantoyhtiöön ja vaatii huomattavasti suurempia palkkioita. Paikalle taloon on lähetetty johtaja Pelle Hospitsi rauhoittamaan tilannetta. Pelle on vedonnut Tertun moraalisiin velvoitteisiin ja muistuttanut, että mihin on sitoutunut, kun ohjelmaa on lähdetty tekemään. Pelle on pikemmin sotkenut asioita kuin selvittänyt niitä. Eilen riita porealtaalla veden lämpötilasta johti siihen, etteivät Pelle ja Terttu edes puhu toisilleen.

Marsunkatseinen Arska on entinen kyläpoliitikko ja asettunut Tertun puolelle hyvän positiivisen katsojapalautteen toivossa. Toisaalta Arska toivoo, että bisse- ja sidukkahanat laitettaisiin vähäksi aikaa kiinni, jotta homma hieman rauhoittuisi SM-talossa. Arska ja Joni eivät ole enää puheväleissä keskenään. Arska inhoaa Pelleä ja toivoo, että Pelle tippuisi seuraavassa äänestyksessä ulos talosta.

Ellu on 36-vuotias ikuisesti henkinen pissis, jonka rintoja aristaa omituisesti. Nyt on selvinnyt, että hän kahdeksannella( rv 38) kuulla yllätysraskaana. Ellu on kauhuissan ja huolissaan. Kohta kukaan ei puhu toisilleen, kaaos hirvittävä ja hänen synnyttämisensä aika on lähellä. Kuka huolehtii hänestä? Ellukin toivoo, että Pelle häipyisi talosta.

Make inhoaa Terttua ja Arskaa, ja on asettunut Pellen puolelle. Hänestä on oikein, ettei mitään lisärahaa makseta, kun ei ole varaa. Ja sitäpaitsi sopimus on sopimus. Hän on vähän kallellaan Elluun päin, mutta on hämillään tämän raskaudesta. Parhaiten Make tulee juttuun Supermiehen kanssa.

Seuraavassa huutoäänestyksessä vastakkain ovat Pelle ja Terttu.

2 kommenttia:

tienpäällä kirjoitti...

Tämä on silkkaa fiktiota.
Todellisessa elämässä naiset tajuavat olevansa raskaina vasta alkaessaan synnyttää lääkäriasemalla tai ambulanssissa, pyhästä hengestä sikiämisen suorittaneina - eikä noin muuten kukaan välitä pätkääkään kuka ketäkin ja kenen rintoja mitenkin.

Armi Paini kirjoitti...

Niin ja miestä ei ole nähtykään ;)