keskiviikkona, lokakuuta 03, 2007

Edullinen Miranda-emulaattori

Armin mielestä kaikilla terveydenhuollon ammattihenkilöillä on oikeus päästä nauttimaan Suomen terveydenhuoltoteknologian kärkituotteesta, Mirandasta. Niinpä Armi onkin kehitellyt oman kustannustehokkaan Miranda-emulaattorin. Ideaa voivat käyttää vapaasti esimerkiksi keskussairaaloiden ja terveyskeskusten työntekijät.

Miranda-emulaattorin toimintaperiaate on yksinkertainen. Työpaivän alkaessa työntekijä laittaa jalkaansa viiden kilon rautasaappaat ja työntää perseeseensä nastan (lääkäri kaksi nastaa). Päivän aikana ammattihenkilö miettii anoppia sekä kirjoittaa kaikki tekstit nurinpäin.

5 kommenttia:

Rangifer kirjoitti...

Mirandaan en ole koskaan tutustunut. Joihinkin muihin vastaaviin alkeellisiin tekeleisiin toki olen työni puitteissa joutunut tutustumaan.

ESKO on se, mitä me täällä pohjoisessa kuvernementissa käytämme. Se on aivan alkeellinen Retu Kivisen (Fred Flintstone Inc.) suunnittelema juttu, mutta toimii joskus kohtuu hyvinkin. Joskus aina silloin tällöin jumiutuu tai muuttuu etanaksi, mutta sen kanssa oppii elämään, kun ei ole muita vaihtoehtoja. Kun se tilttaa, sekä lekurit että hoitajat ovat pimennossa kuin herkkusienet kellarin laarissa konsanaan... C'est la vie. - Ja näitä puolivalmiita toimimattomia ja kansantaloudellisestikin sietämättömän kalliita systeemejä ymmärtänee vain skotologian erikoislääkäri tai LVI-koulutuksen keskeyttänyt kansanedustaja...

Nyt alan sarkastiseksi, joten lopetan.

Wishbone tai oliko sittenkin Nightwish kävi tänään täällä Roissa Sittarissa. Jakelivat kulema nimmareita. Minusta fanittaminen on pöljää. Mutta, mistä saisi Armi Painin nimmarin? (Siskoni isän pojan ukin pojanpoika sitä on kovasti kysellyt...)

Armi Paini kirjoitti...

ESKO kuulostaa siltä, että se toimii kuin junan vessa. Hah, nyt ne pikkuvirkamiehet on pimittäneet arviointiraporttejatietoja HUSissa. Todennäköisesti he kieriskelevät lattialla naurusta, kun ovat saaneet sellaisen vahingon kiertämään. Hankintaperusteenahan on ollut, että kun sitä käyttää ziljoona ihmistä.


Hmm.. nimikirjoitus... ;) Lähisukulaisellesi. Lupaan laittaa tänne piakkoin yhteystietoni.

tienpäällä kirjoitti...

Meilläpä onkin Effica, joka virallisilta tahoilta asiaa tiedusteltaessa toimii - ja käyttäjien mielipiteethän taas eivät ketään tunnetusti kiinnosta.

Toisaalta soon niin kallis kaikkine koneineen ja ylläpitoineen ja päivityksineen, ettei meillä kohta ole enää varaa sellaisiin harmillisiin häiriötekijöihin kuin potilaisiin. Päästään näppärästi niistäkin samaan konkurssiin.

Armi Paini kirjoitti...

Ylensin eilen itseni johtavaksi potilassekoitusjärjestelmän hoitajaksi.

Sellaista sähellystä...

Polgara kirjoitti...

Tahtoo myös kertoa, että haldaa Pegasosta, joka, BTW oli myös ennen Zyklon-B:ta kokeillun hermokaasun nimi. Olisi niin mukava käyttää tittelihköä Potilassekoitusjärjestelmän perusväärinkäyttäjä? Olisiko se näin loppu(un)käyttäjälle käypäinen nimitys? Työsopimus on kymmenettätoista kertaa taas katkolla vuodenvaihteessa - nääs.. ;D