lauantaina, tammikuuta 20, 2007

Vähän kuin anoppiasi äänestäisit

Armi-täti päätti kahdenkymmenen minuutin pohtimisen jälkeen osallistua eduskuntavaaleihin. Armin kampanjan slogan on varastettu Keskustalta, mutta muunnettu rehellisemmäksi.

"Vähän kuin itseäsi äänestäisit" kuulostaa ihan kornilta. Mistä sellainen ehdokas muka löytyy joka ajattelee ihan samalla tavalla kuin itse? Hei haloo?! Anoppi taas on sellainen ihminen, että se tulee väkisinkin mukana naimakaupassa, eikä sitä voi valita. Monista asioista Armi on hänen kanssaan eri mieltä ja harvoista samaa mieltä.

Armilla alkaa olla jo hyvän kampanjan ainekset kasassa: Oma blogi (jota ei muuten kaikilla ehdokkailla ole) ja uhkeat uimapukukuvatkin julkaistiin netissä. Voin myös kertoa, että olen minäkin pelännyt sairastuvani niinkuin Päivi Lipponenkin ja minulla on neulepaitoihin pukeutuva äreä Mies sekä somat lapset. Merja Vanhanen toteaa viiltävän syväluotaavassa haastattelussa Iltalehden Ilonassa:" Elämä on välillä monimutkaista ja haastavaa." Tämän lauseen kun on lukenut, niin Armin digiboksiarvoituksetkin alkavat kuulostaa tieteelliseltä tekstiltä.

Mitä painavaa poliittista sanottavaa Armilla on? Odottakaas kun mietin.... ei oikein yhtään mitään. Mutta ei sitä ole muillakaan.

Kansanvalta alkaa muistuttaa farssia.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Armi sivaltaa ja oivaltaa jälleen. Valitan, mutta olen koukussa blogiisi. Olet mun lääkäriysroolimalli (tai ainakin heti ystäväni dr. Housen jälkeen).

t. pieni ihailija, C2

Armi Paini kirjoitti...

Hui kauhistus. Saima, Paju, muutama vakiotilaaja ja nyt sitten vielä tämä! En uskaltanut toivoa alussa, että joku haluaisi tilata blogini. Miehenkin mielestä digiboksiarvoitukset heikentävät ruokahalua. Edellinen kommentti velvoittaa pitämään hameen vekit suorassa ja tekstit tasokkaina.