lauantaina, tammikuuta 20, 2007

Armin rohkeat uimapukukuvat- vihdoinkin!

Euskuntavaalit lähestyvät ja sen kyllä huomaa. Entiset missit, virkamiehet, urheilijat, ikuisesti läpimurtoaan odottavat keskivertotason hoilottajat pyrkivät sinne. Ja millähän lihaksilla?

Erään nykyisen ministerin tukijat tekivät nelisen vuotta lehden, joka sullottiin meikäläisenkin postilaatikkoon. Lehteä lukemalla saattoi päätellä , että suurin poliittinen saavutus, jonka kyseinen heppu oli saavuttanut edellisellä kaudella, oli kansallinen viehekalastuslupa! Jos minulta olisi kysytty, ei siitä asiasta olisi kannattanut edes lehteä tehdä, sillä ostan kalani pakastealtaasta niinkuin suurin osa suomalaista tekee. Mutta ilmeisesti asia oli merkittävä kansalle, sillä hän sai jatkaa ja räpyttelee nykyään silmiään televisiokameroiden edessä.

Noin vuosi sitten eräs lehti teki neljästä naiskansanedustajasta haastattelun, jossa kyseiset kansanedustajat olivat verhoutuneena johonkin lakanaan ja kertoivat hormonitoimintansa alkamisikänsä. Mitään ei jäänyt epäselväksi. Minusta tuo on jo aika epätoivoinen teko. Mikä sinne pylvästaloon vetää? Puheet ovat tylsiä, seinät harmaita ja yksittäisen kansanedustajan vaikuttamismahdollisuudet vähäisiä.

Mielestäni tähän mennessä paras vaalitemppu on ollut työkseen vuosikausia pahvikulissien edessä seisoneella Riitta Väisäsellä. Väisänen keikistelee bikineissä aika tuskaisen ja palelevan näköisenä matalassa rantavedessä ääniä kalastellen. Hän kuulemma laihduttanut (niinkuin kaikki muutkin kansanedustajat). Jos Heinäluoma, Rajamäki, Häkämies tai Pekkarinen makaisivat matalassa rantavedessä uimahousuissa, niin sanoisin, että miehet ovat uhka sisäiselle turvallisuudelle.

Armi-tätikin yrittää halpaa ja yksinkertaista temppua lisätäkseen bloginsa lukijamäärää. Sekoaako serveri kuvista, meneekö laskuri ympäri? Tässä ne nyt sitten ovat:

7 kommenttia:

Paju kirjoitti...

Onpa osuvaa tarinaa täällä. Osaavatkohan ääntenkalastajat, joiden tekojen taakse näemme, nähdä, kuinka surkuhupaisilta he ja heidän temppunsa käyttävät.

Mutta: hieno uimapuku ;) Tilasin blogisi lukulistalleni.

Armi Paini kirjoitti...

Armi-täti on utelias, mutta mistä löysit blogini?

Paju kirjoitti...

Oikein piti miettiä, mistä bongasin blogisi. No, muistin lopulta. Olin blogi.fi:n etusivulla ja ensimmäisenä komeili blogisi nimi "Näitä luetaan juuri nyt" -listalla. Ja kun huomasin, että kuulut sarjaan 'huumori', minua vietiin. Siksi olen täällä. Ja, kieltämättä, lääketiede kiinnostaa, ketäpä ei. Eli olipa tarinointisi vakavaa tai humoristista, merkannut olen luettavien listalle.

Armi Paini kirjoitti...

Kiitos kommenteista. Mukava kuulla, että joku on kiinnstunut lukemaan ;)

muistaako kukaan kirjoitti...

Kyllä meitä lukijoita löytyy. Blogilistalta bongasin, liippaa työtä läheltä niin kiinnostuin.
Hyviä juttuja!

Anonyymi kirjoitti...

Armin purevat tarinat uppoavat täälläkin. Huumorikin on hykerryttävää.

Hienot uikkarikuvat. Niitä ei varmaankaan ole photoshopattu, niinkuin Riitta Väisäsen kuvia?

Saima

Armi Paini kirjoitti...

Apua... Nythän pitää sitten kirjoittaa, kun on ainakin yksi tilaaja ;)