tiistaina, tammikuuta 23, 2007

Törkeä vahingonteko kotitontuilta!

Tänään töistä lähtiessä minut työnnettiin ja houkuteltiin ihan väärään bussiin. Piti mennä bussiin numero 21, meninkin numeroon 48. Miten tämä on mahdollista? Kun bussi tuli, olin näkevinäni numeron 21. Eräässä risteyksessä ihmettelin, miten tämä tänne voi kääntyä, ihan eri kylälle kuin missä asun. En voinut ruveta mesomaan, että apua äkkijarrutus ja ovet auki, olen väärässä bussissa. Esitin asiani hiljaa kuskille, joka kieltäytyi avaamassa liikennevaloissa ovea. Jäin kaupunginosassa pois heti kun mahdollista ja luikin kadun toiselle puolelle. Kuski ei tietenkään voinut mainita, että se on juuri se sama bussi, joka vie minut pois sieltä, kunhan käy kiertämässä lenkin.

48 ei muistuta ollenkaan numeroa 21, erotuskin on 27 numeroa. Tässä ei jää nyt kuin yksi mahdollisuus: Minut järjestettiin väärään bussiin ruuhkahässäkässä sairaalan edessä. Taas yksi vakuuttava todiste kotitonttuteoriani puolesta.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Minulla hävisi viikonloppuna pipo. Tarkistin kaikki mahdolliset paikat, takin taskutkin - ei löytynyt. Pipo löytyi seuraavana päivänä takin taskusta. Käsittämätöntä! Ne olivat vieneet sen vähäksi aikaa piiloon.

Saima

tienpäällä kirjoitti...

Meilläpä on vain hilkurilaisia, mutta samaa porukkaa kaikki tyynni.
Tontut löytyy töistä, ja niillä taas on enimmäkseen valkoiset vaatteet.
Tai ainakin moni potilas näin tuntuu ajattelevan, joskin lauseen vähän eri sanoilla muotoillen...

Armi Paini kirjoitti...

Tienpäällä kirjoittaa asiaa. Minua on vaikea erotttaa orrelta tippuneesta riihitontusta päivystyksen jälkeen. Kiiluva katse harittaa,vaatteet ovat hyvin epäsiistit, ja tukka on pystyssä ja sekaisin.