maanantaina, tammikuuta 12, 2009

Vuoden 2009 ensimmäinen uutiskatsaus

Toimittajilla on uutispula joulun jälkeen. Nyt on se aika vuodesta, jolloin kannattaa soitella julkisuudenkipeille hölösuille. Tamperelainen kansanedustaja-tekoälyprojekti Marja Tiura on esimerkki siitä, mihin loppuu ajattelu ja alkaa politiikka. Marja kertoo, että lapsi muutti hänen elämänsä. Mikä uutinen tämä tämä nyt on? saman ovat kertoneet Anne Pohtamo, Tanja Karpela, Kata Kärkkäinen, Rosa Meriläinen, Leena Harkimo, Janina Andersson, Arja Koriseva ja Laura Voiutilainen ainakin. Kaikeksi varmuudeksi ja vakuudeksi Tiura muistaa kiittää naisten asemasta Tarja Halosta. Joskus tulee mieleen, että millä lihaksilla sinne eduskuntaan pääsee? Mitä tekemistä Tarja Halosella nyt tämän asian kanssa on?

Meillä on sitten yksi aikuinen lisää Helsingin Sanomien mukaan: Lola Odusoga on kasvanut missistä aikuiseksi. Ja Nina Herala on matkalla itseensä. Sari Tamminen on edelleen raskaana, mutta mistä vetoa, että hän varmaan siirtyy kohta siihen ryhmään, joka julistaa keksineensä äitiyden ja jonka elämän lapsi muutti. Ja tämän vuoden alun tuhoavin uutispommi: Jorma Uotinen harrastaa siivousta.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Juuri näin, kuten Armi terävästi taasi huomioi.
Nykyihmistä, ainakaan median mielestä, ei kiinnosta oikeat asiat. Tai sitten median leivissä on ihmisiä, joiden oma ymmärrys ja kiinnostus rajoittuu julkkisten edesottamuksiin ja lisääntymiseen.
T:Terveyskeskuslääkäri

Anonyymi kirjoitti...

Mutta onhan se hienoa että Jorma siivoaa, tuliskohan meillekin..
T:Terveyskeskuslääkäri

Armi Paini kirjoitti...

K:Hurisee ja suuret silmälasit päässä?

V: Jorma imuroimassa.

Anonyymi kirjoitti...

Mistä tiesit tämän etukäteen?


Juontaja Sari Tamminen, 41, pulppuaa tuoreen äidin onnea. Hänen esikoistyttärensä syntyi keisarileikkauksella reilut kolme viikkoa sitten ja vaikka Sarin raskausaika oli pelon ja huolten täyttämää, äitiyden alkumetrit ovat sujuneet loistavasti.

- Tämä on ollut ihanaa aikaa, Sari huokaa.

- En osannut etukäteen kuvitellakaan, miten valtava tunnelataus siinä on, kun pitää omaa tytärtään sylissä, poski poskea vasten.
( iltalehti 10.2.)