lauantaina, tammikuuta 24, 2009

TeiniXArmin Blogi!!!!!

Moi diarri!!!! Näkyyx mun uusin napakoru? Siis mää en ala, tai siis alan. Ihan miteen vaan. Muppe räyhäs nyt aamulla, et mun pitäs mennä jonneki kouluun peruskoulu jälkeen. En oo vielä laittanu papereita Me ollaan Jennan kanssa mietitty, et onx järkee ja mitä järkee. Lapsilisä tulee 17-vuotiaax, me otetaan joku boxi keskustasta kesäkuun alusta. Jennal on tuttuja yhes mäkkäris, siä vois aloittaa. Ei opiskelus oo järkee täl hetkel ja se sitoo liikaa.

Miettikääs nyt vähän tota Jani Siävistä. Se ei oo käyny ku peruskoulun. Sillä on ollut kas vaimoo ja hirsitalo. se ollu pienen vauvan ja sen ranskalaisen vaimonsa kanssa 7 kustantamalla matkalla ulkomailla ja päässeet lehteen. Sen entinen kirjaliavaimo suski (mun henkinnen sisko!!!!)on kirjoittanu siitä kirjan!!! Ja mikä parasta sitä on pyydetty europoliitikoks! Sen entine vaimo jo kouluttikin sitä näis päästöasiois. Mut iha Janin eduks on todettava, että ku Suskin kirjaa lukee, niin ei oo vaikee päätellä, kuka siä perhees on ollu älykkö. Mut Jani se ei todellakaan o käyny ku peruskoulu. Ja se on ollu myös missikisojen juontaja. Jos politikot arvostaa suomen peruskouluu noin paljo et se pätevöittää politikkaan niin eiks se muka riitä? Elämä opettaa vai miten se mainos meni sanon mä.

Toinen todiste et jatko-opiskelu ei kannata on toi Beepeetalo. Toi söde Tero yritti pätevöityy siel tv-juontajax mut ei oo saanu mitään tytötarjouksii. Täs ontaas yx todiste, ettei nyt kauheesti kannata opiskella. Tosin must se Tero olis ollu södempi jos sen huivi olis ollut vihree...olis ehkä ollu paremmat mahkut juontajax...

Muppe lähti ovet paukkuen ja karju vielä ikkuna eessä naama vinos et siivoo penska huonees. Mää en jaksanut tänään lähtee minnekään vaan päätin pitää irkkipäivän ja kirjottaa blogii.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Olen tavannut perheitä, joissa kirjoituksesi tavoin ajattelevat sekä vanhemmat että teinit. Useita.

T kirjoitti...

Toisin kuin jutut jotka ovat hauskoja koska ne ovat totta, tämä on pelottavaa, koska tämä on totta.

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos mielenkiintoista tietoa