tiistaina, syyskuuta 16, 2008

Resurssii kehiin!

Vähän tää on neroo! Laitetaan hommat uusiin puihin niin että tuulee ja oksat pois! Resurssii ja palveluu!! Miks mä en tätä aikaisemmin keksinyt???!!!! Resurssijohtaja niinku resurssoi palvelujohtajaa. Palvelujohtaja pyytää resurssijohtajalta resursseja. Simple as that. Bisnes pyörii ja homma alkaa wörkkimään.

Hommat on laitettu nyt hakuun. Lekurit vinkuu että heidät on veivattu sivuun koko bisneksestä. Mun puolesta ne voi keskittyä niihin ydinasioihinsa eli ydinnaulauksiin. Ja jos homma ei miellytä, niin menkööt jonnekin Tuupovaaraan pitämään polia. Sit ne vielä naukuvat jostain Hippo-äijästä, et nää on niiden etiikan vastaista, lääkärin vastuusta ja ammattitaidosta. Ei me mitää hippokerholaisia haluta, vaan tuloksentekotaitosii strategiaan sitoutuneita johtajia.

Sanokaa mun sanoneen, mutta se on ihan yks hailee, mikä koulutus tuohon resurssijohtajalla on. Aikaisemmat meriitit puhuu puolestaan. Olkoon vaikka kerran sairaalassa syntymässä käynyt markkinointimerkonomi, jos se saa hommat skulaamaan, niin mikäs siinä. Ja kyllä se palvelujohtajan pitää osata maallikollekin perustella, et miksi se tarttee niin monta leikkausliinaa ja henkilökuntaa. Jos se ei tuota osaa rautalangasta vääntää, niin ei se oo paikkaansa auringossa ansainnu.

Siis mää en ymmärrä tätä muutosvastarintaa. Tää on muuttuva maailma. Globalisaatio ja kaikkee. Jos lekurit ei tajuu sitä, et muutkin voi päättää asioista. Ne voi hoitaa lääketieteen jutut. Bisnes se on sairaalakin. Ja minkäs sille voi, et lääkäri kantaa vastuun potilaan hoidosta. Mut ne voi ulkoistaa hallinnosta vaikka jonnekin ulko-Hebrideille ja bisnesmiehet tilalle, niin näette, et täältä pesee.

Ei kommentteja: