lauantaina, elokuuta 30, 2008

Viikon lehdistötilannekatsaus

Raskaaksitulo yllätti. Sitten yllättää raskausaika. Sen jälkeen pelottaa synnytys. Sitten äitiys yllätti, minkä jälkeen sairastutaan synnytyksen jälkeiseen masennukseen ja käydään parisuhdeterapiassa ja aletaan harrastamaan tantta-seksin sijasta tantra-seksiä. Lapsi kärsii koliikista, lehmänmaitoallergiasta, eikä piltti voi syödä kuin Herttoniemen K-kaupan pakastealtaan kengurunlihaa allergian takia, mutta perheidylli säilyy. Uran ja äitiyden yhdistäminen on haastavaa. Mihin kriisiin Suomen lehdistö ja paperiteollisuus joutuisivat, jos B-luokan julkkis ei tulisi raskaaksi?

Ei hätää. Aikuisrippileiri Big Brother on alkanut. Siinä yli kahdeksantoistavuotiaat teinit koheltavat niin, että tositeini tuntee häpeää. Joillakin on elämä sekaisin enemmän kuin Turhapuron tukka. Johanna Tukiainen ja Tanja Karpela vaikuttavat syväluotaavilta filosofeilta kun lukee tämän laatuviihteen otsikoita. Tekemällä tehdään konflikteja,ristiriitoja, homoja, heteroja sekä rattijuopumustuomioita. Talon porealtaaseen kulminoituu MTV3:n ohjelmapolitiikka: Paljon paskaa.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Sinulla on Armi maininoita - osuvia - juttuja. Kiitos niistä.

Minäkin soisin, että media suosisi ennemmin Lissabonin sopimusta tai muita yhteiskunnallisia epäkohtia. Mutta eihän niillä ole viihdearvoa, hyvänen aika sentään! Ei siis kai myyntiarvoakaan. Nykyään median tehtävä ei ilmeisestikään ole kertoa asioista, ainoastaan tasapäistää ja aivopestä...

Alruuna
http://alruuna.blogsome.com