torstaina, kesäkuuta 19, 2008

Myrkkyä rasvakertymiin


Select Suomi Postimyynti Oy:n nelisivuinen tuotekuvasto on ilmestynyt. Kuvastossa luvataan parhaat tarjoukset. Ensimmäisellä sivulla on laihdutussensaatio: laihdu kävellessäsi! Tri Robert Metzin (tuntematon suuruus minulle) kehittävät pohjalliset hierovat akupisteitä jalkapohjissa. Näin ruoansulataus normaalistuu ja laihdutus onnistuu ilman ruokavaliota. Minä kun muistelen, että tätä sensaatiota on kaupattu jo 20 vuotta. En epäile yhtään, etteikö kävely laihduta, mutta että jalkapohjien hieronta pudottaa painoa kuulostaa jo aika paksulta puurolta.

Etusivun alaosassa ollaan sitä mieltä, että "myös täydellinen kotiäiti tarvitsee silloin tällöin hieman apua". Ja kysehän on tietenkin pölypunkkitappajasuihkeesta, jota suihkutellaan patjoihin. "Kaksoispatjalla voi olla jopa miljoona pölypunkkia. Nämä tuottavat allergiaa aiheuttavia ulosteita jotka nousevat huoneilmaan ja tunkeutuvat, suuhun, nenään ja silmiin sekä asettuvat iholle". Yöks. Kuinka kukaan kunniallinen perheenäiti voi olla ilman Milben-Ex patjanpuhdistajaa? Mutta hetkinen, eikö keväällä julistettu synninpäästö äideille ja kerrottu, ettei kotona asu pölypunkkeja?

Läpyskän toisella sivulla mainostetaan Ilosimpukkaa! Sitä voi käyttää ihan milloin ja missä vain ja siinä on portaaton tehonsäätö. Härveli toimii myös vaatetuksen alla. Siis mitä!? Liikkuuko kadulla todellakin vapaana ihmisiä, joilla surraa simpukka vesirajassa?

Simpukan vieressä luvataan ongelmatonta seksiä. Miehille myydään Iron Man -suihketta (mihin sitä suihkutetaan?) Kuulemma suihketta voi käyttää huomaamattomasti (miten?). "Rakastelu ei tunne rajoja". Naisille taas kaupataan Happy Lady eroottista öljyä, josta luvataan, että "jokainen kosketus tuntuu kaksinverroin intensiivisemmin kuin ennen!"

Geelipohjallisilla kävellään kuin pilvien päällä. Pohjallissa on magneettiterapiaa - tottakai. Kuvassa vahakasvoinen mies, ilmeisesti ortopedi, heiluttaa etusormeaan ja tekstissä kerrotaan, että ortopedisiä pohjallisia käyttävät "lukemattomat lääkärit". Kuvan lääkäri on sen näköinen, etten antaisi hänen edes leikata varpaankynsiäni.

Viimeisellä sivulla, uskokaa tai älkää, on taas laihdutussensaatio. Citrax vaikuttaa kuin "myrkky" rasvakertymiin ja ylipainoon. "Citrax-kapselissa "on vahva uuteaine" joka saadaan auringonkypsyttämistä luonnossa kasvavista sitruunoista". Vaikea kuvitella, mikä muu kuin auringonvalo kypsyttäisi sitruunat. Citrax-kapselit on keksinyt lääkäri Larissa Mandlikova, jota ei Google tunne valitettavasti kuin SelectSuomi Postimyynti Oy:n sivulla. Mainoksessa 20-vuotiaalla Larissalla on päällä jonkinlainen konfirmaatiopuku.

54-vuotias Wladimir T. Stuttgartista on käyttänyt Citraxia, ja hän on laihtunut 27 kiloa! Kuvassa Wladimir näyttää 34-vuotiaalta. Swetlana N. on laihtunut mainoksen mukaan 24 kiloa ja hän käyttää uidessaan bikineitä. Mainoksen loppua kohti lupaukset hurjenevat: "Yksi ainoa kuuri riittää. Sen jälkeen sinun ei ikinä enää tarvitse huolehtia ylipainosta ja lihomisesta." Amen.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Minä luin samaa mainosta. Makeat naurut saapi! kasvojenkohotus malttamattomalle, 2 viikossa 10 vuotta pois aprikoosimössöllä? Jotta komeus olisi täydellinen, uudet hiukset jollain shampoolla ( mitä pestään jos hiuksia ei ole?). Ja kun flaksi käy, eikun suihketta alapäähän.........
Larissa on todella pukeutunut albaan!!

Plösö kirjoitti...

Mulla Citrax toimii!!