torstaina, toukokuuta 22, 2008

Poreilevien porealtaiden tuki r.y.

Pikku-Matin porealtaassa mustat stringit ovat nyt poliittisesti tiukat ja laineet lyövät hieman yli sammuttaen romanttisen kynttilämeren altaan reunalla. Joillekin kansanedustajille on tullut yllätyksenä, että näiden pyyteettömien ja demokratiaa tukevien yritysten kotipaikat ovat jossain palmun alla rantahietikolla Neitsytsaarilla. Huonomuistisemmat edustajat täydentävät vaalirahoitusilmoituksiaan vasta nyt.

Matti on aidosti huolissaan siitä, että miten käy ensi syksyn kunnalllisvaaleissa keskustalle, jos hän ei ota nyt kuumaa uuniperunaa käteensä ja laita asioita järjestykseen. Perussuomalaiset ja Kokoomus saavat keskusta äänet maalaispitäjässä. Raikkaan hengityksen tuhovan poliittisen juustopitsan paistoi puoluetoveri Kalli, jolle Matti haluaa aivan varmasti näyttää, mistä syöty pizza tulee ulos.

On merkillistä, että rantahietikolla makaavien suomalaisten veroparatiisiyhtiöiden raha kelpaa porealtaassa lilluvalle poliitikolle, mutta täysin Suomen lakien mukaan toimivien lääkäreiden holding-yhtiöiden toiminta pitäisi lopettaa. Armi arvasi tämän muutama vuosi sitten. Juristit, siivoojat, fysioterapeutit ja konsultit ovat valtiovallan erityisessä suojeluksessa, mutta kun lääkäri perustaa holding-yhtiön, niin sen toimintaa nurmijärveläinen lihansyöjähetero pitää arveluttavana.

Aaltoja porealtaaseen kiitos!

Ei kommentteja: