lauantaina, marraskuuta 10, 2007

Zeroturvalaki


Hallituksen esitys uudeksi potilasturvalaiksi on kammottava esimerkki siitä, mihin runsas zero-juomien nauttiminen johtaa. Kannattiko poliittisten zerojen mennä sotkeutumaan työmarkkinapolitiikkaan ja lupailla vaalien alla maat ja taivaat hoitajille? Zeropoliitikot ovat sotkeneet terveydenhuollon ja työmarkkinapolitiikan totaalisesti.

Uuden lakiesityksen mukaan terveydenhuollon ammattihenkilö voidaan lääninhallituksen esityksestä määrätä viikoksi kerrallaan työhön. Ja ammattihenkilön pienet lapsetkin otetaan huostaan kunnalliseen päivähoitoon. Laki on on varsin orwellilainen. Yksilönvapaus ja markkinavoimat ovat laista yhtä kaukana kuin Kataisen vaalivoitto seuraavissa vaaleissa. Potilasturvalakia lukiessa Heinäluomakin alkaa näyttää herttaiselta päiväkodin opettajasedältä.

Minullahan ei ole mitään sitä vastaan, että minut haettaisiin mustalla autolla tai helikopterilla töihin, mutta saanen kai itse päättää ajankohdasta? Sopii tulla kolkuttamaan meidän ovelle. Mutta saatte kantaa minut ulos jalat edellä.

Ehdotan kansalaisten turvaksi zeroturvalakia, joka suojaa meitä kansalaisia zeroälypoliitikoilta

3 kommenttia:

veteraaniurheilija kirjoitti...

Hyvä!

tienpäällä kirjoitti...

Meillä sitä sanotaan jo nyt hälytysrahaksi, ja sen turvin vastoin vapaata tahtoa ryöstetty ylimääräisen pakkotyön aika määritellään 50 euron arvoiseksi.-Ja ihan ilman mitään uutta lakia.

hoopola kirjoitti...

Tyrmistys on melkoinen orjatyölaista.Ihmisoikeuksia ja valinnanvapauttahan ei hoitoalalla sitten ole. Vain velvollisuuksia toisia ihmisiä kohtaan.

Hälytystyötä on tehty kautta aikojen hoitoalalla, ilman minkäänlaista korvausta. Sitä kutsutaan keikkatyöksi tai vuoronvaihdoksi, lisätyöksi, eikä siitä mitään erilliskorvauksia saa. Normaalin palkan vain. Tai sitten saa ottaa tunteina pois, tunti tunnista.