perjantaina, elokuuta 10, 2007

Tenajoki tulvii

Hyvä ystäväni ja idolini Riitta Väisänen kertoi viime viikonvaihteen iltapäivälehdessä, että viihdevuodet tulivat vasemmalta yllättäen. Kuule Riitta, missä olit silloin kun naistenlehden vaihdevuositeemanumero ilmestyi? Ettet ollut kuvauksissa nelivetoasennossa rantahietikolla eduskuntavaaleja varten?

Ikääntyvää Armiakin on lähestytty hienolla nimellisellä kirjekuorella, joka sisälsi taikoja tekevän TENA Lady Mini Magic-pikkuhoususuojan. Kuoreen oli sullottu myös haitariesite, jossa perinpohjaisesti esiteltiin faktat tämän läpyskän erinomaisuudesta inkontinenssivaivoissa.

Tena TENA Lady Mini Magic'in ansiosta "voit tuntea olosi varmaksi ja tehdä mitä haluat". Sepä hienoa! Olen aina halunnut sanoa eräille henkilöille että HV ja huitaista käsilaukulla. Maraton on juoksematta sekä Finlandia-hiihto sauvomatta. Nyt nämäkin onnistuvat. Myös kuumatkailu kiehtoo. Ja siipiähän selkään toivoo jokainen.

Taikalappusen erinomaisuuden vakuuttelu jatkuu esitteessä taulukon muodossa. Tena Lady Mini Magic'a verrataan tavalliseen pikkuhousunsuojaan. Tavallinen "voi tuntua kostealta tai märältä". Tena taas on "kahdeksan kertaa tavallista pikkuhousunsuojaa kuivempi", kiitos Lock Away Core -rakenteen. Kahdeksan kertaa on paljon luvattu. Pikkuisen kun ymmärtäisi mitä se tarkoittaa ja mistä mittayksiköstä puhutaan. Mutta tarvitseeko enää esitteen luettuaan ihmetellä, miksi pohjavesien pinnat laskevat tai kaivosta loppuu vesi? Tena on niin imukykyinen!

High-tech housuissa pitää epämiellyttävät hajut loitolla. Toimiiko se myös toiseen suuntaan? Torjuvat vastaantulevia hajuja? Hiki, valkosipuli, vanha viina ja halvan hajuveden yhdistelmä ällöttävät minua. Toimiiko Tena Lady Mini Magic hengityssuojaimena? 70-luvulla oli tenuneniä, nyt Tenaneniä. Tenanenä kehiin ikävän löyhkän yllättäessä!

Ehdin olla jo hieman pettynyt. En heti löytänyt mainosten mielilausettani, mutta olihan se siellä! " Ota yhteyttä lääkäriin". Tämä siinä tapauksessa, että jos haluaa kysyä lantiopohjan lihasten harjoittelusta. Minun neuvoni on, että ota yhteys mainostoimistoon. Kahjoa porukkaa.

8 kommenttia:

Armi Paini kirjoitti...

tetsi tetsi

Armi Paini kirjoitti...

tetsailu jatkuu

tienpäällä kirjoitti...

Eikös se ollut vielä takavuosina vain Libresse-tyttö, joka teki mitä tahtoi?
No, nyt myös siis Tena leidi.
Odotan uteliaana mikä pistää mummoon vauhtia vanhainkodissakin.

Armi Paini kirjoitti...

Eikös se ollut Ob? Jaa, jos minä joskus pääsen vanhainkotiin, niin ainakin haluan ralliratin ja ColinMc Rae Rally II koneeseeni. Kuulemma se xboxin tms pomppualustatanssimatto on kiva. Ostaisin sellaisen heti, jos tietäisin, että minäkin saisin sitä joskus käyttää.

Nuppiuutisoija kirjoitti...

Armin terävänäköisyys Tena-bisneksestä on huikaisevaa!

Onko Armilla trampoliini, tuo nilkkavammojen äiti ja isä? Trampoliinia kuulemma voi käyttää myös Tena-tarve-detektorina.

NU epäilee, että kohta on trampoliinisuojaverkoissa Tena-logot.

Xbox-pomppualustatanssimatto vanhainkodissa haiskahtaa myös Tenaiselta.

Armi Paini kirjoitti...

Armilla ei ole trampoliinia, mutta tuo mattoasia on selvitettävä. Mihin vikineeseen sen saa kiinni? Nörtit kuulemma tanssivat tuolla matolla kilpaa Assyssa. Ja ovat kuulemma hyvin taitavia. Armi, tuo bilehile häikäisee kaikki mahtavllla koreografioillaan pikkujouluissa kun pomppii kaikki illat tuolla matolla.

T kirjoitti...

Luulin lapsena ("todella pienenä sellaisena", hän sanoi yrittäen pelastaa mitä pelastettavissa oli) että tämä tamponi on varmaan sellainen hikirätti.

Kaikissa mainoksissa nimittäin naispuoliset ihmiset rehkivät urheilun parissa, ja siinähän syntyy hikeä. Mutta naispuoliset ihmiset näyttivät kuitenkin kuivilta ja pirteiltä. Ergo tamponilla pyyhitään hikeä.

Armi Paini kirjoitti...

Sitä, millä perheenäidit pyyhkivät hikeä otsaltaan, kutsutaan keittiörätiksi.