sunnuntaina, huhtikuuta 01, 2007

Hieno Äitienpäivälahja.

Miehet yllättäkää vaimonne tällä lahjalla, sen perinteisen timanttisormuksen sijaan. Tällä kelpaa ajella äitienpäivälounaalle:6 kommenttia:

tienpäällä kirjoitti...

Toiveajattelua... Sitä paitsi jos tuollaisen lahjoittaisi, sataisi kuitenkin räntää kesken koeajoreissun, katon nippelit vaatisivat tunnin lukaisun käyttöoppaasta, ja loppujen lopuksi "juhlakalu" puhkeaisi hysteeriseen itkuun. Kiukuttelisi kun ei saanut timantteja, uutta tiskikonetta eikä ukko ikinä vie roskapussia.
Minä suosittelen omakotitaloasujille sekä mökkiläisille Fiskarsin halkaisukirvestä pakettiin. Hoituu allit ja humppakahvat ja kaikkinainen kuntoilu kerralla. Halvalla, säässä kuin säässä.

Armi Paini kirjoitti...

Mutta minullahan on jo Fiskars!

tienpäällä kirjoitti...

Jaa no, tuota... siinä tapauksessa, että Fiskars on jo, niin kyllä sitten joka naiselle tuommoinen kuvan auto - heti sinä äitienpäivänä kun sähköiset potilastietojärjestelmät toimivat ongelmitta koko maassa, ja kaikki lääkäreitä myöten rakastavat aidosti niitä.

Armi Paini kirjoitti...

Kaksi kirvestä, joista toinen on Fiskarsin järein halkaisukirves. Joskus riehun sen kanssa mökkipaikkakunnalla.

Nuppiuutisoija kirjoitti...

Hiano! Saab on aina Saab - katolla tai ilman. Keliepäilijät voivat antaa katollisen Saabin (Aero-malli, pliis) vaikka joululahjaksi Toki hyvän päälle ymmärtävillä sellainen on jo entuudestaan.

Armi Paini kirjoitti...

Aerolla kun ajaa, niin nopeudella ei rajaa!

Nimimerkki "nahkapenkit nitisevät mutkissa"