tiistaina, helmikuuta 26, 2008

Rekku kehiin!


Muutama vuosi sitten veikkasin, että Suomi lähettää Euroviisuihin edustajaksi paljasjalkaisen naaras-Röllin. Eikä arvaus mennyt pahasti pieleen. Paitsi että Suomi lähetti naaras- sekä uros-Röllejä televisioluvan maksaneiden harmiksi. Klingonit menivät ja voittivat naamakurtuillaan ja ristipurennalla, mistä suomalaiset eivät ole vieläkään toipuneet.

Irlannin euroviisukarsinnat voitti kalkkuna ja veikkaan, että sulkakasa voittaa Euroviisutkin. Tämä on tietysti pettymys niille kaikille 20 nuorelle naiselle, jotka ovat tulleet voittamaan discokappaleellaan pukeutuneena mustaan minihameeseen ja aivan ainutlaatuiseen turkoosiin toppiin.

Oma ehdotukseni Suomen Euroviisuedustajaksi on mökin naapurissa asuva Rekku suomenpystykorva. Rekulla on kuuluva ääni ja sopusuhtainen olemus. Turrikka on joka karvaltaan täynnä suomalaista työteliäisyyttä. Syyskuussa se¨tuli aamupäivällä klo 10 tontille, aloitti konsertoinnin puun alla ja jatkoi klo 15 saakka. Jos Rekku ei kelpaa viisuhoilottajaksi, niin Erkki Tuomiojassa on ainesta edustajaksi. 40 vuotta tosikkoa esittänyt mies yrittää kertoa vitsiä, jonka kaikki ottavat jostain syytä vakavasti. Siinä on jotain hellyttävää, joka saattaa vedota jopa ruotsalaisiinkin. Ja minusta olisi hienoa päästä kehumaan, että meillä on nyt viisuedustajana E.T, jonka ehdotukset ovat lähes ulkoavaruudesta.

4 kommenttia:

OK kirjoitti...

Ilmeistä on, että miltei yhtä kirkasääninen poppoo lähtee viisuihin.

Jos Teräsbetonin kaverit nakkaavat paidan pois kesken esityksen, on siinä lääninlääkäreillekin ihmettelemistä.

Armi Paini kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Armi Paini kirjoitti...

Jos Teräsbetoni voittaa, niin se laittaa kyllä terveydenhuoltosysteeminkin sekaisin.

Lääninlääkäreiden kannattaa istua sohvalla, etteivät mene jalattomiksi Teräsbetonia katsellessa.

Anonyymi kirjoitti...

Eivätkö lääninlääkärit ole ennen nähneet miehiä ilman paitaa?

Saima