torstaina, tammikuuta 31, 2008

Liian iso i-piste

Tätä ohjelmaformaattia ei ole kukaan vielä keksinyt. Aivan ennenkuulumatonta ja mullistavaa. Keskusteluohjelma. Kelatkaa vähän. Siis K-E-S-K-U-S-T-E-L-U-O-H-J-E-L-M-A. Ja arvatkaapa ketä siinä esiintyy. Entisiä misseja ja julkkiksia, jotka jakelevat neuvoja. Oh my god!

Ja pyydän nyt lukijoita siirtymään blogin tässä vaiheessa turvalliseen paikkaan, sillä nyt jysähtää todellinen pommi, henkinen tykinlaukaus, mahtava jymäys: Ohjelman aiheena on seksi. Kuvitelkaa S-E-K-S-I. Aihehan on yhtä tuore, kiinnostava ja herkullinen kuin belgialainen pakastevihannes sairaalan lautasella!

Jos selvisitte edellisestä paineaallosta, niin nyt ollaan siinä pisteessä, jossa laatuviihteen erottaa tusinatavarasta. Ja se on katsojakysymys. Kun Napakymppi-ohjelmassa esitettiin Vehmersalmen mummon arvoitus "Pulmu vai Sirkku?", niin jokainen TV-tuottaja ymmärsi, että viihdeohjelma ilman katsojakysymystä on kuin vihreä koti ilman loistelamppua.

Jokaisellä ihmisellä on i- eli idioottipiste. Joillakin se näyttää olevan suurempi kuin toisilla. I-pisteen koolla on merkitystä. Tämä tiedoksi G-pisteen tekijöille.

3 kommenttia:

Polgara kirjoitti...

Tämä täällä ei oikeasti katsele TV:ta - enää!

T kirjoitti...

Pitäisiköhän kysäistä kronologisesti ansioituneemmilta, että miten he oikein saivat tietää aikoinaan seksin olemassaolosta, kun tuota televisiota ei oikein kaasulampun valossa nähnyt katsoa ;)

Armi Paini kirjoitti...

Sopii ihmetellä, miten ihmiskunta on pystynyt lisääntymään, kun ei ollut näitä keskusteluohjelmia.