perjantaina, lokakuuta 23, 2009

TeiniXArmin BB-arvostelu

Sieltä se härskejä vitsejä kertova BB-mummo lyllertää, hitaasti ja horjahdellen rollaattorinsa kanssa yhteispaljuun. Eiks ookin hieno idea otta BB-taloon vähän eri ikäistä porukkaa. Tulee niinku vähän jännitettä sarjaan, varsinkin jos se unohtaa lääkkeensä kotiin!!!!!!

Ja miettikääs tätä. Homppeli perhepäivähoitaja-sivutoiminen-kannabisviljelijä-yksinhuoltaja, jolla on vankeustuomio, ei paha veto. Ja kuka pystyy enä väittämään, ettei suomalainen vankeinhoito oo huipputasoo. Noin pitkälle on päässyt! Nuorisoidolix! ja mitä välii, jos joku tupakantuskassaan uhkaa hakata pannulla päähän? Jotain rajaa sillekin et röökaamista rajoitetaan!

Ja mitä pahaa siinä on, et haaveilee juontajax tulost, vaikka siitä uneksii puol amis-Suamee?? Onn kuullu et työnatajat hyljeksii BB-nuarii töihinotos, Mut BBtalos olo vaan osottaa et ne on valmiita ihan mihin tahansa ja just mä radiosta kuulin, et avoimuus ja ennakkoluulottomuus on valttii työelämäs.

Mut bbTalo on parast mitä mun sosiaalises elämäs on tapahtunu tänä syksynä. Mist me sit puhattais joi ei ois BBtaloo? Tosin tää BBtalo tahtoo unohtuu kaiken mailman vaaliraha ja hämärien raknneusurakoiden alle.

3 kommenttia:

Tommi kirjoitti...

Eiks BB-hässäkkä ole tää uus kasvatusohjelma? Sielt saa iha yhtä hyvii, ellei jopa parempii, parisuhdevinkkei mitä kaunnist ja rohkeist!

Ja sit opitaa seki, et ku viinaa o tarpeeks ni elämäs tulee sillee tosi vinkeetä ja jännää. Nii harva kato tulis ilma tollasii ohjelmii ees ajatelleeks paljonk iloo siit pullost voi löytää.

Kansa pysyy hyväs kuasis, ku on tämmössi laatuohjelmii televiisios - et ei sitä televiisiolupaa turhaa makseta. Mikä muka vois olla kehittävämpää ku Big Botheri?

Anonyymi kirjoitti...

Kauheinta on tuo homoseksuellien tuputus siinä ohjelmassa. Onneksi edes tämä blogisti ymmärtää homouden olevan kieroutunutta ja sairautta, rikokseen verrattava asia.

Anonyymi kirjoitti...

lupaavasti