maanantaina, joulukuuta 10, 2007

Uudet sattumukset

Tässä kirjoittaa ihminen, joka on pitänyt traumapäivystäjän hakulaitetta taskussaan yön yli päivystäessään. Ja ihan erehdyksessä. Hyvät kollegat ja työtoverit: Älkää jättäkö tavaroitanne pöydille, sillä minulla on näköjään tapana kerätä tavaroita pöydiltä taskuuni luullen niitä omikseni. Lieventävänä asianhaarana on todettava, että Armilla tosin on samanlainen hakulaite, mutta se oli lepäämässä pukukaapissani eikä siinä lue "TRAUMA".

Soitin kaupunginsairaalan päivystäjän puhelimeen iltayöstä, tai siis luulin soittavani. Seinällä oleva numero oli kyllä joskus ollut päivystäjän numero, mutten sitä tiennyt. Ensin puhelimeen vastasi nainen, jonka nimestä en saanut selvää. Hetken keskustelun jälkeen selvää oli, ettei puhelimeen nyt löytyisi lääkäriä. Sitten taustalla kuului miehen ääni, jolle nainen selitti, että joku yrittää soittaa sairaalaan. Mieskin halusi tulla keskustelemaan. Humalainen mies totesi puhelimeen, ettei hänen luotaan löydy yhtään makuupaikkaa naiselle eikä tämä numero ole sairaalan lääkärin numero. Kuulemma aina silloin tällöin häneltä kysytään sairaalan paikkatilannetta. Tovin siinä keskusteltuamme suosittelin hänelle numeron vaihtoa.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Niin, semmoista sattuu. Syksyllä käynyt kerran viikossa päivystämässä eräässä tk:ssa. Tuossa joku viikko sitten ihmettelin, kun tulin kotiin illalla tk-päivystyksen jälkeen, että mikä ihme täällä piipittää. Taskussa se tk:n dect-puhelin yritti epätoivoisesti löytää verkkoa 70 km päässä terveyskeskuksesta.

Polga kirjoitti...

Työlankapuhelin on entinen työterveyshuollon ajanvaraus. Siis kohta 4 vuoden takaa, yhä edelleen kysytään aikoja. Oikein kettumaisena maanantaina tekisi mieli sanoa, että tervetuloa vaan, vaikka heti, aikoja on oikein roppakaupalla tänään (-> lue: oikeasti normivastaanottoaika on 1 - 1.5 kk:n päähän...)! Näin meillä =b

Anonyymi kirjoitti...

Armi!
Sinäkö olet hukannut erään perheenjäsenemme kännykän? Alkaa selvitä tämäkin juttu... Epäilin kyllä aluksi niitä kotitonttuja, jotka aivan selvästi näin joulun alla suivaantuvat niistä punanuttuisista. (En tarkoita demareita)

Saima

Armi Paini kirjoitti...

Ei, en ole hukannut teidän perheen kännykkää. Mutta onko kukaan nähnyt nyt hakulaitettani? Onko se jonkun tontun taskussa. Tosin minulla alkaa olla kaappi pullollaan (enemmän kuin Vaasan keskussairaalssa yhteensä) puolilikaisia takkeja, pitää kaivella taskuja.

Polgara kirjoitti...

Hakulaitteita ois tuolla kaapissa! Millainen saisi olla? Värinällä, tekstillä, molemmilla vai vanha piippari? Kaikkea löytyy...

Armi Paini kirjoitti...

Sitä ei todellakaan löydy. Viimeisen viikon aikana olen käynyt aika monella osastolla. Soitin tänään siihen. Joko patteri on loppu tai sen kuuli joku, joka ei siihen vastannut. Yksi mahdollisuus on, että se on mennyt pesulaan vaatteiden mukana...

Ihan karvahattupiippari se oli. Näyttö oli huono ja osa numeroista piti arvata.