tiistaina, syyskuuta 25, 2007

Plöts-klubi® on täällä.

Plöts-klubit avataan. All in one (and once more) non exclusive stand by me alone-tyyppinen klubikonsepti on ihan uutta ja käheetä Suomessa. Plöts on onomatopoeettinen sana, joka kuvaa niin ei yhtään mitään ja kuitenkin siinä on kaikki. Plöts-äänihän kuuluu, kun laatta lentää lattialle.

Konseptissa lähiöbaari levittäytyy taloyhtiöiden pihoihin ja kerhohuoneisiin. Se on perheellisten elämänlaatua, kun ei enää arki-iltoina tarvitse kävellä kuppilaan tai kantaa kaljaa kotiin. Olutta voi nyt lipittää kesäisin omassa pihakeinussa ja talvisin taloyhtiön väestönsuojassa. Lapset leikkivät hiekkalaatikolla ja vanhemmat voivat rentoutua.

Klubitoiminnan ainutlaatuisena filosofiana on "jokaisella on oma elämä", mitä ei Suomessa ole koskaan ennen kuultu. Plöts-konseptin baareihin kuuluvat oma sisustus, olutmerkki ja pahkakupit. Päivettynyt pystypanelointi ja muovituolit tuskin jättävät ketään kylmäksi. Suomessa projektia vetää entinen kuntohoitaja (AMK) Penni Paarman. Penni etsiikin nyt lähiöistä taloyhtiöitä, jotka ovat kiinnostuneita tällaisesta ainutlaatuisesta liikeideasta.

Ei kommentteja: