tiistaina, lokakuuta 28, 2008

Yhdessä ja erikseen, PerSu-vakoon meni

Aivan aluksi, yhdessä ja erikseen, omasta ja itseni puolesta, tahdon aluksi kertoa teille hyvät toverit ja blogini lukijat, että minun olisi pitänyt, yhdessä ja erikseen, toverit, neuvoa myös upeaa SDP:tä. Mutta yhdessä ja erikseen, jokaiselta teistä, tahdon, toverit pyytää tätä anteeksi positiivisesti.

Yhdessä ja erikseen, minähän kirjoitin alkusyksystä, että Keskustan olisi syytä tunkea Matti heinälatoon tai halkoliiteriin kuntavaalien ajaksi. Mielestäni varsinkin näin aluksi tahdon sanoa, että positiivisuudestani huolimatta, Jutalle olisi kannattanut ostaa yhdessä ja erikseen ranneke huvipuistoon ja pari hattaraa käteen, ja laittaa yhdessä ja erikseen hänet maailmanpyörään ja leppäkerttuun syksyn ajaksi. Yhdessä ja erikseen, positiivisestikin ajateltuna, nämä vaalit menivät PerSu-vakoon.

Aivan aluksi, mutta kuitenkin lopulta, positiivisesti ajateltuna, me kaikki yhdessä ja erikseen, saamme olla positiivisesti mahtavan tyytyväisiä, ettei kukaan SDP:n puoluevirkailijoista ole yhdessä ja erikseen kadonnut.

Ei kommentteja: