perjantaina, lokakuuta 17, 2008

Home Selected Joulu 2008 - eksklusiivista ylellisyyttä

Olen mykistynyt. Todellinen joulutarjouspommi odotti postilaatikossa. Home Selected Joulu 2008 -postimyyntikuvasto on ilmestynyt! Lehdykässä esitellään 250 edullista tarjousta. Ja vaatteiden koot ovat XXXXL:än saakka.

Sivulla kuusi on Sinivuokko-fleece-aamutakki. Malli on väljä ja kokoja on 60 saakka. Varustelista on häkellyttävä: vyö keskellä!, reunustettu valkeilla nauhoilla!, erittäin laadukasta ja pehmeää fleeceä!, kaksi sivutaskua!, käännetty kaulus! Jos lista olisi jatkunut vielä kahdella hihalla, niin olisin joutunut tilaamaan ambulanssin, sillä olisin menettänyt tajuntani.

Jokasään jalkineet ovat mielenkiintoiset. Niitä kehutaan kauniiksi ja edustaviksi. Rohkenen olla eri mieltä. Ne näyttävät mummokengiltä, Ainojen ja Reinojen sekasikiöltä. Pinta on tummanruskeaa muovia. Kengissä on tarrakiinnitys. Minusta ne muistuttavat Kiinan kansantavallan työläispuvun kenkiä.

BB-ohjelma on saanut vakavan kilpailijan. Rokkaava tonttu tanssii, laulaa ja soittaa kitaraa. "Siitä tulee joulun aikaan loistavaa viihdettä". Rokkitontulla on "samettipuku, jossa on kiilteleviä yksityiskohtia ja tekoturkisreunus". Pitää ihan istua käsien päällä, etten tilaa tätä sensaatiota.

Olen ihmetellyt, miksi Itellan auto ajelee kotikadullamme. Hyvä, että nyt tämäkin asia selvisi. Selectista saa yllätyspaketteja, joissa on "edullista tavaraa". Hintakin on vain kolmannes tavaroiden oikeasta hinnasta. Asiakkaat tilaavat näitä paketteja "kerta toisensa jälkeen". Jännittävää. Saako Veijo Vehmersalmelta Samantha-peruukin, naisten housut, proteesipuhdistimen sekä magneettisen kellon?

Ei kommentteja: