lauantaina, lokakuuta 18, 2008

Pikkuhousunsuoja lihapaketissa

En ymmärrä tätä intoa laittaa liha muovilaatikkoon ja sinne pohjalle imukykyinen inhottava hygieniatuote. Kenen idea on myydä muovilaatikoissa avaruuskaasuun pakattua lihaa, jonka alla makaa märkä punainen lerpukka, joka imee kudosnesteet pakkauksesta?

Kävin eilen kauppahallissa, josta saa vielä lihaa ja palvelua. Viehättävä vanha rouva leikkasi hirvenlihasta pois kalvot ja myi sopivan kokoisen palan kylmäsavupororullaa. Prismoissa ja Citymarketeissa on palvelu yhtä kaukana kuin vapaana oleva parkkipaikka pääovelta.

5 kommenttia:

Kemikaalikimara kirjoitti...

En ymmärrä moista, kuten en ymmärrä ihmisten hinkua syödä oranssissa limasa uiskentelevia lihantotkoja.
"Se on helppoa!" sanovat myyjä ja einestehdas. "Se on työlästä!" sanoo Saima, joka on perusteellisen kyllästynyt siivoamaan hellaa ja keittiötä oranssista limasta, jota roiskuu paistettaessa.
"Se on pahaa!" sanoo Saiman perheen jälkipolvi. Lasten suusta tulee totuus.

Saima

KirsiMy kirjoitti...

Tuosta pikkuhousunsuojasta. Suhtaudun siihen inhoten. Takavuosina joku kokki nimitti sitä Bambinoksi (muinaisten kertakäyttövaippojen mukaan). Pikkuhousunsuoja on parempi nimitys, koska sitä ymmärtää nuorempikin polvi. Voisivat ruveta mainostamaan meikäläisille suunnattuja lihapaketteja läpyskällä, jossa lukee "Pikkuhousunsuojattomia".
Kovasti paljon kiitoksia Armille, joka nostit pikkuhousunsuojat pöydälle.

Anonyymi kirjoitti...

Sinua odottaa Pokaali sivullani.

Armi Paini kirjoitti...

Apua. Kauheeta. JA kiitos. Ja nyt minun pitäisi 5 blogia. A-p-u-a.

Johnu kirjoitti...

Hahahhaha, täytyi nauraa, niin osuvasti ja ihanasti sanottu. Nuo pikkuhousunsuojat on joka paikassa epätoivottuja. Minä en niitä halua ollenkaan!