lauantaina, lokakuuta 27, 2012

Integroitukaahan nyt vähän

SOTE-uudistus kun  ei ole edennyt, niin SDP:ltä tulee näitä poliittisia hätäp****** vaalien alla.  Savolaisen kansanedustajan Tuula Väätäisen mielestä  mitä pidempään nuori lääkäri olisi terveyskeskuksessa, sitä paremmin hän integroituisi työpaikkaansa ja saisi myönteisiä kokemuksia. Tuo on savoa ja suomeksi se tarkoittaa: "Parempaa emme keksineet vaalien alla, lääkäreiden kyykyttäminen tehoaa aina".  

Väätäisen mielestä palvelun pituus takaa myönteisyyden ja lopulta sen, että joku jää terveyskeskukseen. Kymmeniä vuosia integraatiota yrittäneet  "myönteisyyttä kokeneet"  pitkään työskennelleet lääkärit ovat saanet tarpeekseen pakanneet laukkunsa, keränneet tavaransa ja lähteneet terveyskeskuksista.

Kun jotain pitäisi konkreettista takenteellista ja sisältöä uudistavaaa pitäisi ehdottaa, niin aina se lässähtää tällaisiin vaalien alle keksittyihin yksinkertaisiin äänestäjiin vetoaviin  aivopäästöihin.  On tietysti hienoa, että terveydenhuollon ongelmat ovat vain lääkäreissä, heidän integraation ja myönteisyyden kokemuksen puutteessa.
Ei kommentteja: