tiistaina, syyskuuta 11, 2012

Finnien hoitoteknologian tila

Maailma muuttunut monella tapaa 30 vuodessa. On tullut Internet, matkapuhelimet, tabletit, Neuvostoliitto on hajonnut ja Paavo Väyrynen on saatu pois eduskunnasta. Mutta aikamoinen pettymys oli finnien hoidon nykyteknologian tila. Se sama Clearasil-voidepuikko oli vieläkin myynnissä (marketin alahyllyllä)! Eikä juuri mitään muuta noiden epävarmojen teinien helpottamiseksi! Sama makkarankuoren värinen, inhottavan tahmainen ja rasvainen voidepuikko, jonka hoitavaan tehoon en usko ollenkaan. Se vain pakkeloi paiseen ja luonto hoitaa loput!

 Mitä sitten kotitaloustuntiteknologiassa on tapahtunut vuosikymmenissä? Eipä mitään. Paitsi että niistä pojista, jotka heittelivät raakoja kananmunia kotitalousluokan toisen kerroksen ikkunasta alas koulun pihaan, on kasvanut miehiä. Ensimmäisellä tunnilla tehtiin pirtelö ja varoiteltiin vatkaimen vaarallisuudesta. Toisella tunnilla tehtiin teeleipiä. Ihan samaa teki Jälkikasvu. Minä ajattelin, että nykyään valmistetaan sushia ja kotiviiniä.

2 kommenttia:

Laura kirjoitti...

Oletko tosiaankin kirjoitellut lisää, vai kiusaako Blogger minua?

Tätä on tosiaan odotettu! Bongasin blogisi 2011 ja luin kertaheitolla läpi. Siitä asti on odoteltu jatkoa. ;) Ihanaa, jos olet alkanut taas kirjoitella.

Armi Paini kirjoitti...

Kiitos! Elossa ollaan.