torstaina, maaliskuuta 11, 2010

Armi taas hurjistuu

Miettikää nyt vähän. Ihminen on käynyt kuussa. lähettänyt luotaimen Marsiin ja savolaisetkin on saatu uskomaan, että moottoritiellä voi ajaa vähintään 80 km/h, mutta Miranda se vain on yhtä kehittymätön kuin muutama vuosi sitten. Sairauslomatodistusta ei voi tulostaa, jollei laita ammattiaan todistukseen. Minun on vaikea kuvitella, kuka muu voi tehdä A-todistuksen kuin lääkäri. Ai niin, valelääkäri.

Erään ylilääkärin sanoin Miranda on maailmanlaajuisesti ainutlaatuinen järjestelmä. Kyllä, olen aivan samaa mieltä, ja ainutlaatuiseksi se jääkin virhetilanteiden käsittelyssä. Kun reseptiä tulostaa ensimmäisen kerran, niin oletusarvona on, että se tulostaa sen tiedostoon. Jep, me todellakin jakelemme reseptejä muistitikulla mummoille. Kun resepti on suollettu tiedostoon, niin resepti lukittuu ja sitä ei voi enää tulostaa. Sama toistuu, jos printteriin tulee jokin tekninen ongelma. Eräälle ihmiselle on nyt kirjoitettu kolmelle eri reseptille 300 kappaletta Panacodia samana päivänä. Neljännen kirjoitin sitten käsin. Miranda- tuen neuvo oli, että kun uusi ohjelmistoversio tulee käyttöön, niin ne reseptit voi sitten käydä poistamassa. Kysyin, että kukas näistä kirjaa pitää, niin kuulemma lääkäri. Aivan varmasti. Käskin sanoa niille potilassekoitusjärjestelmän tekijöille terveisiä hurjistuneelta naislääkäriltä.
-- Post From My iPhone

7 kommenttia:

Parantaja kirjoitti...

Potilassekoitusjärjestelmä - oiva nimi! Eipä hätää, uusi uljaampi Uranus nitistää tällaiset ongelmat (ainakin silloin kun toimii - tänään taas ei)!

Olen kanssa aina ihmetellyt, mihin se verkkoprintteri tasaisesti katoaa asetuksista...?

Anonyymi kirjoitti...

Eipäs kuulosta kyllä kovin käyttäjäystävälliseltä sovellukselta :/

pimpom kirjoitti...

Minulla on resepti. Siinä lukee

Tabl. lääkkeennimi C
D.s. 1-3 tablettia päivässä


Eli C on siis sata käsittääkseni. Mutta miten siinä lukisi jos olisi 3 sadan kappaleen pakkausta - näin nimittäin alunperin piti olla. Olisiko se sit C x 3 vai miten hitossa? Vai CCC?

Apuvah, koska jos tää on sit menny pieleen nin tarvii saada lekurin aika sit äkkiseltänsä.

Mipe kirjoitti...

Ai ai ai, vatsaan sattuu kun niin osuvasti kirjoitit. Lähetä ko. teksti niille hienoille miranda-päättäjille, kiitos. Mutta mitä se auttaisi, ei ne sitä kuitenkaan saisi auki, koska Miranda kaatuisi ennen sitä.

No kuulemma pian on tulossa uusi mullistava tietokonejärjestelmä, sitä odotellessa.

Mipe kirjoitti...

Pimpom

C on sata

CCC on kolmesataa

voi myös kirjoittaa 3 x C

tai C ja iter ter

tai jos on Miranda käytössä voi unohtaa koko reseptin kirjoittamisen koneella.

E.B. kirjoitti...

Mirandaa olen käyttänyt vuosia, ja nyt työpaikan vaihdoksen kautta päädyin Pegasokseen. Siinä toinen outo sokkelo. Ja saman kaupungin sisällä! Tietenkään systeemit eivät juttele keskenään, yliopistosairaala sijaitsee fyysisesti 5 kilometrin päässä ja tök-tök-tök. Huoh.

trinile kirjoitti...

Miranda olisikin uusi tuttavuus. Vanha naislääkäri on vanhoilla päivillään vaihtanut työpaikkaa useamman kerran ja lisäksi keikkaillut muutamassa paikassa. Yhden käden sormet ei riitä paikkoja laskiessa. Mutta eipä ne riitä, kun lasketaan, kuinka monen potilastietojärjestelmän kanssa on saanut tehdä tuttavuutta. Ja jokaisessa oma ainutlaatuinen logiikkansa!!!