tiistaina, tammikuuta 05, 2010

Hellanlettas, kiljoitetaas Palas-satu

Olen sitä mieltä, ettei poliitikoille pidä antaa mitään vahaliituja vahvempaa kirjoitusvälinettä. Heitä ei saa päästää valvomatta kännyköiden ja näppäimistöjen ääreen, tai ainakin näppäimistöstä on poistettava kirjaimia ja numeroita yleisen poliittisen uskottavuuden säilyttämiseksi. Peruspalveluministeri Risikon blogi on taas esimerkki siitä, kuinka vierihoito petti joulutauolla ja poliitikko onnistui lähettämään päästönsä MediSeiskaan. Lukijan valtaa vahva tunne siitä, ettei kansanvalta taidakaan olla paras poliittinen järjestelmä.

Poliitikko on keksinyt sadun. Sadun! Mutta arvatkaapa mitä, (saatte arvata kerran). Ei se ole aikuisten oikeesti mikään satu, vaan se blogikirjoitus on totta. Ajatelkaa, ministeri kirjoitti sadun! Mikä vastakohtaisuus, vakavasti otettava ministeri ja satu! Mutta se satu on vain keino saada viesti perille! Vähänkö tehokasta ja nasevaa? Siis ensin annetaan alussa kepeä vaikutelma siitä, että tässä nyt ministerin harmitonta satua luetaan vakavasti kuppaisesta Suomi-neidosta. Kun lukija etenee ja toteaa, että tässähän on jotain tuttua ja viimeisessä kappaleeseessa viaton ihminen vähitellen tajuaa, että eihän tämä mikään satu olekaan, vaan tämä on tapahtunut aikuisten oikeesti, reisille kustu PARAS-hankehan se siinä on, niin vähänkö ylihauska tunne.

3 kommenttia:

Christer Sundqvist kirjoitti...

Hyvä Armi!

Christer Sundqvist kirjoitti...

Onneksi olkoon! Blogisi on valittu kymmenen parhaan terveysblogin joukkoon.

THE TOP TEN FINLAND HEALTH BLOGS

The TOP 10 Finnish health blogs cover topics such as nutrition and healthy living. Tips on nutrition and following healthy diets can be found on Veteraaniurheilijan blogi and Tarzaniksi 90 päivässä. Reach out to Quinoaa for overall wellbeing and slow movement lifestyle. Iskuryhmä discusses among other things toxin free cosmetics, whereas Kohti Terveyttä covers health news and articles.
1. Veteraaniurheilijan uusi blogi
2. Tarzaniksi 90 päivässä
3. Quinoaa
4. Ilon Pisara
5. Antti Heikkilän blogi
6. Iskuryhmä
7. Minä ja syöpä
8. Tohtori Armi Painin lääkäriblogi
9. Hyvinvoimaa-terveysblogi
10. Kohti Terveyttä

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä Armi ja lisää postauksia odotellaan!!