perjantaina, joulukuuta 14, 2007

Pirjo Pälkäneeltä ja Veijo Vehmersalmelta

Valtavan mielenkiintoista! Lehtien mukaan PakkoNainti-ohjelmassa tavanneet Pirjo ja Veijo seurustelevat, ja he aikovat viettää joulun yhdessä! Mutta tätä te ette kyllä kestä: Pirjo laittaa joulupöytään HK:n maksalaatikkoa, silliä, lanttulaatikkoa, porkkanalaatikkoa, italiansalaaattia ja tanskalaista kinkkua. Pirjo on itse leiponut joulutortut ja Veijo on auttanut pipareiden teossa. Lisäksi Veksi on hakenut Vehmerin metsästä Pikelle pikku kuusen.

Kaikkia suomalaisia taatusti kiinnostava asia on, että Pike ja Veksi käyvät ensin Piken sähkösaunassa aattoiltana ja syövät sen jälkeen jouluaterian. Syömisen jälkeen he antavat toisilleen lahjat. Tapaninpäivänän Veksin äiti tulee käymään ja illalla he käyvät Piken veljen luona, mistä varmaan riittää lööppejä maaliskuulle saakka.

4 kommenttia:

KirsiMy kirjoitti...

Kiitos kun kerroit, Armi. Olen taas ajan tasalla.
Jos saisi pyytää myös koosteen viimeksikuluneiden vuosien saippuasarjojen sisällöstä.
Olisin kovin kiitollinen.

Armi Paini kirjoitti...

Valitettavasti katson niin vähän tellua, että en tiedä edes mitä saippuasarjoja pyörii. Toivottavasti Piken ja Veksin joulu sujuu rauhallisissa merkeissä, eikä parisuhdevälirikkoa tule.

Anonyymi kirjoitti...

...ihan kuin olisin jonakin vuonna lukenut tuon jostakin... Keitäkän nuo ihmiset ovat? Taidan olla jotenkin tietopimennossa, miksi minulle ei infota mitään? Mitäääh?

Armi Paini kirjoitti...

Joo, minustakin kuulostaa aivan valtavan tutulta ja mahtavan mielenkiintoiselta uutisaiheelta.