perjantaina, joulukuuta 21, 2007

Kolmihaarainen kynttilänjalka

Kyläkauppias Keskinen aikoo puristuttaa maallisesta tomumajastaan 0,7 karaatin timantin. Minusta idea on on huono. Eikö olisi tylsää jököttää jossain samettikankaan päällä vitriinissä paikallaan tai pimeässä muovirasiassa? Happihan siinä loppuisi ja äkkiä.

Armista voitaisiin tehdä kolmihaarainen kynttilänjalka. Tosin ei minulla ei ole mitään seitsemänhaaraista jalkaa vastaan, jos tarpeet riittävät. Mutta vaatimaton on kaunista. Kynttilänjalkaa tuskin sullottaisiin pieneen purkkiin, vaan se laitettaisiin ilmavaan tilaan kirjahyllylle tai valoisalle ikkunalaudalle. Kolmihaarainen kynttilänjalka siirtyisi sukupolvelta toiselle ja se harvemmin katoaisi muutossa.

Minusta olisi lähiomaisten kiusallista joutua toteamaan toiselta puolelta Suomea surunvalitteluja tuoville sukulaisille, että 0,7 karaatin vainaja on kadonnut keskuspölynimuriin siivouksessa edellisenä päivänä. Meillä kun kaikki perunaa pienemmät imeytyvät imuriin. Kolmihaarainen kynttilänjalka ei taatusti mahdu huristajan putkistoon.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Olen nyt jo kaksi päivää miettinyt, miksi juuri kolmihaarainen kynttelinjalka? Hmph! Tämä ei millään keksi hyvää syytä. Menorah on tyylikkäämpi,eiköhän siihen materiaalia löydy. Tuon timanttijutun ymmärtäisin, jos se kävisi sormukseen ja leski voisi keräillä sitten niitä vaikka useampia - naisen elinikä lienee edelleen hieman korkeampi...

Armi Paini kirjoitti...

Seitsemänhaarainen olisi minusta liian pröystäilevä. Kolmihaarainen kynttilänjalka on sitä paitsi helppo tunnistaa. Esimerkiksi golfpallo olisi varmasti helpompi valmistaa, mutta se saattaa vaihtua viheriöllä tai jopa kadota! Ikävää, jos omaiset ovat luulleet säilyttävänsä Armi-palloa vuosikaudet, mutta todellisuudessa kyseessä onkin Tarmo Ähtäristä takanreunuksella.

Anonyymi kirjoitti...

Tuo golf-pallo vakuuttaa jo minutkin! Mutta entäpä jokin veikeä käyttöesine, esim. selänraaputin? Helppo, lähes valmis jo... Sukkapuikot... kaikki yhest koost!

Anonyymi kirjoitti...

Entäs terveydenhuollon tarpeisiin tarkoitettu tietokoneohjelma?
Voisit olla takuuvarma, ettei kukaan kanssasi tekemisiin joutunut koko lopun ikänsä taipaleella taatusti unohtaisi sinua.

Armi Paini kirjoitti...

Joo, Hankala ja Legendaarinen tietokoneohjelma. Hyvä idea. Pussi tuhkaa ohjelmointiyhtiöön ja "tehkää siitä". ei tietenkään mitään huippua, jotta rahastus voisi jatkua vuosia.

Sukkapuikot on hieno ja hyödyllinen ajatus, paljon parempi kuin timantti.