tiistaina, tammikuuta 02, 2007

Paukkuarka-Armi päivystämässä ja työtapaturma

Armi-tätiä siunattiin päivystyksellä uuden vuoden aaton perikonservatiivisella päivystysalueella. Rakettien räiske kuului päivystyskämpppään saakka. Eilinen menikin nukkuessa ja päivystyksestä elpyessä.
Tapahtui työtapaturma: Minun piti levätä vain tunti sängyssä, heräsin lasten ja naapurin pojan mekastukseen kolmen tunnin kuluttua! Ennenkuin alatte veivata päivystävän sosiaalityöntekijän numeroa, niin tiedoksi: Mieskin oli kotona. Lapset eivät siis olleet heitteillä.

Uusi Vuosi ei ollut niin paha kuin odotin. Kapakkaruusuparantolassa kuulemma heikkouskoisimmat väsyivät odottamaan. Sairaushan on suhteellista? Sairaalan puolella oli muutama huonokuntoinen teholle menijä, joku viihdekävijä ja niitä, jotka eivät terveyskeskuksen vuodeosastolle mahdu. Armikin sai hieman nukkua, kiitos ahkeran osastopäivystäjän, joka otti hoitaakseen muutaman potilaan.

Kodin edusta oli hirveässä siivossa: pahvilaatikoita, niitä vihreitä muovipallukoita, mustaa ruutia ja muuta sotkua lojui harmaassa maassa. Iso sotku pienestä ilosta.

Ei kommentteja: