sunnuntaina, helmikuuta 25, 2007

Kuukauden Norottaja on valittu!Ja se on Armiiiiii! Iso Hali!

Omenahotellit ja kylpylät on kierretty. Äitimuori täytti 60 vuotta. Pikku-Armit kävivät hillumassa pomppulinnassa ja räpiköimässä altaassa. Armi ja muorit pelasivat pingistä ja lautajalkapalloa.

Vanhempi poika alkoi oireilla eilen. Omenahotellissa minulla alkoi perjantain ja lauantain välisenä yönä sahaava kuume, ja komea yskä kuuluu naapuriinkin.

Istuimme eilen juhlapäivällisellä ravintolassa. Viereinen pöytä oli varattu kyltistä päätellen sotainkkareille. Ehdotin seurueelle tekeväni pöytäämme kyltin "Etelä-Pohjanmaan keuhkotautiset ry", muttei asia saanut muilta kannatusta.

Nyt kotona tauti laajentuu: Hirveä pahoinvointi. Kaikki menee ihan hyvin, jos pysyy paikallaan, mutta jos liikkuu (varsinkin jos ohjaamo liikkuu), niin huono olo tulee. En tiedä onko tämä joku tappaja-Noro-2. Ongelmana on, että miten selviän sänkyyn tästä tuolista. Ämpäri narulla kaulaan?

Pomo varmaan ilahtuu, kun lähetän hänelle sähköpostia ja kerron, etten tule huomenna töihin. Ja minun piti olla jonkinlainen paikkaaja osastolla. Toivottavasti esihenkilö lukee postinsa öisinkin.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Jos laittaisit muovikassin roikkumaan korvista? Tai kaupan hedelmäpussin? Minä ajattelin turvautua niihin, jos Noro iskee työmaalla, enkä mahdu edes putkaan (anteeksi, erityshuoneesen) muilta tautisilta nukkumaan, ja kotiin on päästävä ajamaan.

Anonyymi kirjoitti...

Siis no, ERISTYShuonehan se tietenkin on, eikä erityshuone...
Vaikka sama asia se kai Norossa on...

Armi Paini kirjoitti...

Tuo muovipussi-idea on hyvä. Ämpäri kaulassa on niin hankala kulkea ja se mahtuu niin huonosti toppatakin alle.

Anonyymi kirjoitti...

En tiedä oliko noro vai mikä poro sisuksissa myllersi. Samoja tuntemuksia, mutta en kyllä edes jaksanut ajatellakaan ämpärin ripustamista kaulaan. Kunhan raahauduin halaamaan Idoa. Kissa muuten oksensi eilen. Tarttuuko se eläimiinkin?

Saima