perjantaina, syyskuuta 22, 2006

Kaupallisesta lääketieteestä on mahdollisuus on eheytyä -reseptiselibaatti kannattaa!

Rakas ystävä, hyvä kollega!

Oletko joskus tullut töistä väsyneenä ja ärtyisenä kotiin? Oletko potenut huonoa omaatuntoa kolme päivää kirjoittavan kuulakärkikynän käytöstä tai yöpöydällä olevasta mainoskellosta, joka herättää väärään aikaan yöstä. Oletko koskaan pysähtynyt miettimään, että oireittesi takana saattasi olla joku vakava sairaus, esimerkiksi kaupallisen lääketieteen aiheuttama reseptiriippuvuus?

Oli ihanaa lukea Mediuutisista tänään perjantaina, että nuorisossamme on niin paljon raittiita tutkijalääkäreitä, jotka haluavat sanoutua irti kaupalllisen lääketieteen iljettävästä ikeestä! Nämä nuoret ovat jopa tehneet testin kaupallisen riippuvuuden toteamiseksi.

Rakas ystävä, minä haastan sinut pidemmälle ei-kaupallisen lääketieteen kilvoittelussasi! Ryhdy reseptiselibaattiin! Reseptiselibaatissa pidättäydytään väkevästi kirjoittamasta reseptejä. Voitte perustaa esimerkiksi työpaikallenne reseptiselibaattitukiryhmän, joka auttaa toinen toistaan tässä vaikeassa asiassa! Tai jos et saa ajatuksillesi tukea, niin yritän auttaa Sinua kulkemaan tässä ei-kaupallisen lääketieteen ohdakkeisella ja kaidalla polulla. Ota yhteyttä, niin eheydytään yhdessä!

Ei kommentteja: